Bergsäker flyttar in i nya lokaler – på fyra orter

Mitt i byggboomen väljer Bergsäker att själva byta lokaler. På flera orter i Sverige har Bergsäker ny adress och företaget delar nu arbetsplats med koncernsyskonet Bergutbildarna i både Stockholm och Göteborg.

– När vi växer passar vi på att göra det tillsammans i nya och fräscha lokaler, säger Johan Lundh, vd Bergsäker.

Trots att Bergsäker funnits sedan 1972 råder en sorts nybyggaranda på företaget. Företaget växer så det knakar över hela Sverige och nyligen har flyttlassen gått till nya lokaler i Stockholm, Göteborg, Örebro och Malmö.

Efterfrågan på Bergsäkers tjänster växer i takt med det ökande byggandet och allt fler inser också vikten av att hantera omgivningen i samband med byggprojekt.

Idag utgår konsulterna från sju olika kontor runt om i landet.

– Även om våra medarbetare för det mesta jobbar ute på fältet för våra kunder är hemmabasen mycket viktig. På fyra orter flyttar vi nu in i nya fräscha lokaler som förhoppningsvis gör att personalen trivs ännu bättre, säger Johan Lundh.

I de nya lokalerna i Stockholm och Göteborg har Bergsäker dessutom gjort plats för syskonföretaget Bergutbildarna som arbetar med sprängteknik och som bidrar till att komplettera Bergsäkers erbjudande till kunderna.