Bergsäker söker en akustiker
Driftstatus


Jag vill jobba på Bergsäker

Ladda upp CV *
Ladda upp personligt brev *

Bergsäker satsar på Akustik och söker därmed en akustiker

Bergsäker – värden som tryggar
Bergsäkers affärsidé är att skapa trygghet för byggaktörer och kringboende i samband med bygg- och miljöprojekt. Företaget är idag marknadsledande i Sverige inom kontroll av omgivningspåverkan och ambitionen är fortsatt tillväxt. Bergsäker finns på sju orter i Sverige och har cirka 40 anställda. De främsta kunderna är byggherrar och entreprenörer.

Vad gäller kundnöjdhet fick Bergsäker i den senaste kundundersökningen genomgående höga betyg och är bäst i klassen. Att ha mycket nöjda kunder är av stor vikt för framtida utveckling. Ambitionen är att utifrån en hög nivå fortsätta med att öka kundernas nöjdhet och deras förtroende för Bergsäker. För att höja kompetensen och utveckla erbjudandet kring akustik söker Bergsäker nu en akustiker med placering på något av företagets kontor i Sverige, företrädesvis i Stockholm eller Göteborg.

Dina arbetsuppgifter
Din huvudsakliga arbetsuppgift är att vara företagets expert och ansvarig för kompetensområdet akustik. Dina arbetsuppgifter är både interna och externa. Internt kommer du t.ex. att arbeta med att utveckla arbetsmetoder, stötta kollegor i projekt, ta fram och hålla i utbildningar samt se möjligheter och stötta i att paketera erbjudandet kring tjänsten akustik. Externt kommer du främst att agera som företagets expert inom akustikområdet samt med buller- och vibrationsmätning.

Att arbeta på Bergsäker innebär ett ansvarstagande, fritt arbete med ett högt tempo.
Arbetsuppgifterna är varierande med både fält- och kontorsarbete och innebär en mängd kontakter både internt och externt. Den ständigt pågående kontakten med dina kunder är mycket viktig. Då tjänsten som akustiker är en ny tjänst på Bergsäker har du stora möjligheter att själv påverka din egen arbetsroll.

Din bakgrund

  • Du har erfarenhet av att ha arbetat med akustik och har en god teoretisk förståelse för området samt av att utföra mätningar och skriva olika rapporter/utredningar.
  • Du har en relevant utbildning inom akustik.
  • Du skall vara van vid att hantera de olika intressenter som finns i ett byggprojekt.
  • Personlighetsmässigt så är det viktigt att du är strukturerad och har förmåga att följa rutiner och riktlinjer samtidigt som du måste kunna planera dina arbetsdagar på ett effektivt sätt.
  • Du motiveras av att skapa goda resultat och lösa kunders behov. Våra uppdrag är ofta omfattande i sin karaktär vilket leder till att det är viktigt att du kan arbeta effektivt samt har en hög stresstålighet då vissa perioder kan bli intensiva för att uppfylla våra kunders deadlines.
  • Då tjänsten blir en företagsgemensam resurs kommer en del resor i tjänsten med arbete på annan ort att förekomma.
  • Det är också viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, då du ofta kommunicerar med människor som är beroende av korrekt och välformulerad information.
  • Då resor kommer att vara en del av din vardag ställer det krav på att du har B-körkort.

Låter det intressant?
Skicka CV och ett kort personligt brev där du berättar om dig själv, dina meriter och erfarenheter till HR-Chef Ida-Marie Tagesson, karriar@bergsaker.se .