Bergsäker söker affärsdriven Regionchef till Stockholm

Vid varje byggprojekt finns en omgivning som måste skyddas. Bergsäkers affärsidé är att skapa trygghet för byggare och kringboende i samband med bygg- och miljöprojekt. Vi är specialister inom omgivningspåverkan och utför såväl helhetsåtaganden som allt från riskanalyser till besiktningar.
Bergsäker är idag marknadsledande i Sverige inom kontroll av omgivningspåverkan, finns på sju orter och är cirka 40 anställda. Våra kunder är främst byggherrar och entreprenörer. I den senaste kundundersökningen fick vi genomgående höga betyg och är bäst i klassen vad gäller kundnöjdhet. Att ha mycket nöjda kunder är av stor vikt för vår framtida utveckling och ambitionen är att utifrån en hög nivå fortsätta att öka våra kunders nöjdhet och deras förtroende för Bergsäker.
Bergsäker är i grunden ett familjeföretag, men är sedan ett par år tillbaka även personalägt. Läs mer på www.bergsäker.se

Rollen som Regionchef innebär stora möjligheter inför en stark expansion där du tar täten och tillsammans med engagerade medarbetare når uppsatta mål och att bli marknadsledande i Stockholmsregionen. Vi söker dig som är en riktig ”doer”, utifrån din erfarenhet och kompetens vet du hur du snabbt ska komma framåt. Stockholmsmarknaden växer och Bergsäker har en bra grund att stå på i och med åtaganden i stora projekt som t.ex. Förbifart Stockholm och Mälarbanan.

Som regionchef har du ett helhetsansvar vilket innefattar ansvar för personal, försäljning, kvalitet och ekonomi. Uppgifter och ansvarsområden som ingår är bland annat att utveckla Bergsäkers närvaro och marknad i regionen. Du kommer också att arbeta strategiskt mot rätt kunder och bygga goda relationer. Som regionchef ansvarar du för att Bergsäkers mål gällande kundnöjdhet och kvalitet nås och att vidareutveckla det interna arbetssättet med fokus på effektivitet. Ditt personalansvar omfattar cirka 15 medarbetare som genom din coachande ledarstil fortsätter att utvecklas. I rollen ingår också att utveckla samarbeten med leverantörer. Som Regionchef ingår du i Bergsäkers ledningsgrupp och rapporterar till Bergsäkers Verksamhetschef.

För att lyckas i arbetet krävs en mycket hög nivå av affärsmässighet och en entreprenöriell förmåga. Du har också en säljande profil där målet alltid är att hitta win-win-lösningar. Ditt ledarskap präglas av att skapa delaktighet, engagemang och en stark teamkänsla. Som person är du utåtriktad, engagerad och har en stark egen drivkraft. Du eftersträvar struktur och ett tydligt arbetssätt. Bergsäker är ett företag med god sammanhållning och ett bra samarbete mellan regionerna, det är därför viktigt att du även är prestigelös och gärna bidrar till helheten.

Du har tidigare erfarenhet av en ledande befattning, gärna från byggbranschen. Du har också erfarenhet av försäljning och marknadsutveckling med dokumenterat goda resultat. Personen vi söker är civilingenjör eller motsvarande.

Bergsäker strävar efter mångfald och välkomnar alla kvalificerade sökande. I denna rekrytering samarbetar vi med Maquire. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev på www.maquire.se snarast men senast den 28 maj. För frågor kring tjänsten, kontakta Monica Lönnbom 0761-607915 eller Åse Torbjär Granath 076 338 87 97.