Bergsäker söker Mättekniker - Analys av omgivningspåverkan inför byggprojekt - Bergsäker
Driftstatus


Jag vill jobba på Bergsäker

Ladda upp CV *
Ladda upp personligt brev *

Bergsäker söker Mättekniker

Bergsäker – värden som tryggar
Bergsäkers affärsidé är att skapa trygghet för byggaktörer och kringboende i samband med bygg- och miljöprojekt. Företaget är idag marknadsledande i Sverige inom kontroll av omgivningspåverkan och ambitionen är fortsatt tillväxt. Bergsäker finns på sju orter i Sverige med cirka 40 anställda. De främsta kunderna är byggherrar och entreprenörer.

Vad gäller kundnöjdhet fick Bergsäker i den senaste kundundersökningen genomgående höga betyg och är bäst i den klassen. Att ha mycket nöjda kunder är av stor vikt för framtida utveckling och ambitionen är att utifrån en hög nivå fortsätta med att öka kundernas nöjdhet och deras förtroende för Bergsäker. Bergsäker söker nu en mättekniker med placering i Solna.

Dina arbetsuppgifter

Din huvudsakliga arbetsuppgift är att i byggprojekt arbeta med vibrationskontroll i samband med vibrationsalstrande markarbeten, t.ex. sprängning, pålning, spontning och schaktning. Att arbeta som mättekniker hos Bergsäker innebär ett ansvarstagande arbete med ett högt tempo. Vi vill att du som söker har en vilja och förmåga att se helheten i arbetsprocessen kring mätning och att kunna se möjligheter till förbättring och optimering.

Är du den vi söker?

  • Vi tror att du har minst 3 års erfarenhet av byggrelaterad mätning
  • Du har gymnasieutbildning med teknisk inriktning eller motsvarande erfarenhet.
  • Arbetsuppgifterna kräver noggrannhet, ordningssinne samt ett kundorienterat sätt.
  • Som person har du ett tekniskt intresse, engagemang, servicekänsla och flexibilitet.
  • Det är också viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, då du ofta kommunicerar med människor som är beroende av korrekt och välformulerad information.
    Då resor mellan byggarbetsplatser kommer att vara en del av din vardag ställer det krav på att du har B-körkort.

Låter det intressant?
Skicka CV och ett kort personligt brev där du berättar om dig själv, dina meriter och erfarenheter till HR-Chef Ida-Marie Tagesson, karriar@bergsaker.se .

Urvalet sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.