Bergsäker söker Teknisk konsult till Stockholm - Analys av omgivningspåverkan inför byggprojekt - Bergsäker
Driftstatus


Jag vill jobba på Bergsäker

Ladda upp CV *
Ladda upp personligt brev *

Bergsäker söker Teknisk konsult till Stockholm

Bergsäker – värden som tryggar
Bergsäkers affärsidé är att skapa trygghet för byggaktörer och kringboende i samband med bygg- och miljöprojekt. Företaget är idag marknadsledande i Sverige inom kontroll av omgivningspåverkan och ambitionen är fortsatt tillväxt. Bergsäker finns på sju orter i Sverige med cirka 40 anställda. De främsta kunderna är byggherrar och entreprenörer.

Vad gäller kundnöjdhet fick Bergsäker i den senaste kundundersökningen genomgående höga betyg och är bäst i den klassen. Att ha mycket nöjda kunder är av stor vikt för framtida utveckling och ambitionen är att utifrån en hög nivå fortsätta med att öka kundernas nöjdhet och deras förtroende för Bergsäker. Bergsäker söker nu en teknisk konsult med placering i Stockholm.

Dina arbetsuppgifter

Din huvudsakliga arbetsuppgift är att i byggprojekt arbeta med besiktning och vibrationskontroll i samband med vibrationsalstrande markarbeten, t.ex. sprängning, pålning, spontning och schaktning. Att arbeta som teknisk konsult hos Bergsäker innebär ett ansvarstagande arbete med ett högt tempo.

Är du den vi söker?

  • Vi tror att du har minst 3 års erfarenhet av liknande arbete som besiktningsman alternativt erfarenhet av täthetsprovning av murstockar i rollen som sotare.
  • Du har gymnasieutbildning med teknisk inriktning eller motsvarande erfarenhet.
  • Arbetsuppgifterna kräver noggrannhet, ordningssinne samt ett kundorienterat sätt.
  • Som person har du ett tekniskt intresse, engagemang, servicekänsla och flexibilitet.
  • Det är också viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, då du ofta kommunicerar med människor som är beroende av korrekt och välformulerad information.
    Då resor mellan byggarbetsplatser kommer att vara en del av din vardag ställer det krav på att du har B-körkort.

I denna rekrytering samarbetar vi med Technogarden Engineering Resources.
För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Desiré Thylander 073-980 83 94 eller Helena Michon-Bordes, 073-045 58 20.
Vi ser fram emot din ansökan snarast med CV och personligt brev. Vi bearbetar ansökningar löpande, så vänta inte med att visa ditt intresse för tjänsten. Varmt välkommen med din ansökan här eller i formuläret till vänster!