Bergsäker tillsätter ny regionchef i Stockholm

Anders Larsson är Bergsäkers nya regionchef i Stockholm. Uppdraget är att leda kontorets personal och se till att verksamheten fortsätter att växa genom nya affärer och rekryteringar.

Anders tillträder i en spännande tid med stora utmaningar och möjligheter, inte minst för alla dem som arbetar inom omgivningspåverkan.  Det byggs det så det knakar, många städer förtätas och huvudstaden ligger som vanligt i täten när det gäller byggtakt och nya byggprojekt.

– Jag har varit inom bygg- och anläggning sedan 1980-talet och sett hur omgivningshantering får allt mer uppmärksamhet hos byggbolagen. Jag har helt klart hamnat i en framtidsbransch och på ett intressant företag med många kompetenta medarbetare, säger Anders Larsson.

Larsson har tidigare arbetat som inköpschef, maskinchef och vd för ett entreprenadbolag och beskriver sig själv som en person som gillar att coacha och leda personal – och som gillar att bygga affärer och långsiktiga relationer.

– Konsultyrket tilltalar mig. Det handlar ju väldigt mycket om att vara säljare och tycka om att bygga affärer och goda relationer. Mitt uppdrag är att se till att vi fortsätter växa och vi får många förfrågningarna från nya bolag just nu, säger han.

I dagsläget har Bergsäker tio personer stationerade på kontoret i Solna. Men just nu sker ett rekryteringsarbete och målet är att kunna växa med ytterligare fem personer innan året är slut. Projektledare, besiktningsmän och mättekniker efterfrågas.

Fakta: Anders Larsson

54 år
Regionchef Bergsäker i Stockholm
Bor i Stockholm
Fritidsintressen: Golf, jakt och bilar
Har arbetet inom bygg- och anläggning sedan 1984.
Bland annat som inköpschef, maskinchef och vd