Integritetspolicy - Analys av omgivningspåverkan inför byggprojekt - Bergsäker
Driftstatus


Integritetspolicy

BERGSÄKERS INTEGRITETSPOLICY

Bergsäker förbinder sig att skydda alla externa intressegruppers integritet. Externa intressegrupper är bl.a. kunder, leverantörer och arbetssökande. Med denna dataskyddsbeskrivning informerar vi representanterna för de externa intressegrupperna om hanteringen av era personuppgifter.

Personuppgiftsansvarig:

Bergsäker AB, 556811-9357

Gällande dataskyddet och hanteringen av personuppgifter kan du ställa frågor per e-post till dataprivacy@forcit.fi

Vilka uppgifter samlas:

  • Kontaktuppgifter
  • Eventuella övriga för verksamheten väsentliga uppgifter som personen själv lämnat

För vilket ändamål uppgifterna samlas:

  • Samarbete med olika intressegrupper
  • Upprätthållande av kundförhållande
  • Rekrytering
  • I övrigt verka i enlighet med gällande lagar och förordningar

Den registrerades rättigheter:

  • Den registrerade har rätt att veta vilka uppgifter som samlas
  • Den registrerade har rätt att begära rättelse om uppgifterna
  • Den registrerade har rätt att be att uppgifterna raderas

 

Lagring, skydd och behandling av personuppgifter:

Personuppgifter lagras datatekniskt skyddat och uppgifterna hanteras endast av de personer som behöver uppgifterna för att sköta sina arbetsuppgifter. Vår personal är utbildad i att agera ansvarsfullt i enlighet med EU:s dataskyddsdirektiv.

Vi lagrar personuppgifterna den tid som krävs för att vi skall uppfylla de skyldigheter och behov som finns gällande i denna beskrivning nämnda verksamhet. På begäran av den registrerade, och ifall av att ingen annan rättslig grund kräver att uppgifterna sparas, kan personuppgifterna raderas eller anonymiseras. T.ex. bokföringslagen förutsätter att vi sparar vissa uppgifter en längre tid oberoende om de innehåller personuppgifter eller ej.

Överlämnande av uppgifter till tredje part:

Vid behov överlämnar vi personuppgifter till tredje part på basen av myndigheters begäran, varvid vi alltid informerar den registrerade om det enligt lag är tillåtet. I vissa fall kan vi använda en tredje parts tjänster, som kan kräva överförande av personuppgifter för att den tjänst Bergsäker ska tillhandahålla skall kunna genomföras. Bergsäker svarar för att dessa tredje parter hanterar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsdirektiv.

Begäran om personuppgifter och dess radering:

Vi raderar och överlämnar personuppgifter endast på personens egen begära genom att kontakta dataprivacy@forcit.fi

Ändringar i dataskyddsbeskrivningen:

Vi meddelar separat om större förändringar i dataskyddshanteringen och/eller -beskrivningen.

 

COOKIE POLICY

I det följande kan du läsa om hur Bergsäker hanterar cookies och liknande tekniker.

Cookies och liknande tekniker

Vi använder cookies och liknande tekniker på vår hemsida och i våra webbtjänster. Här förklarar vi hur vi använder cookies och vilka val du kan göra gällande våra cookies. Om du enbart besöker vår hemsida www.bergsaker.se behandlar vi uppgifter som webbläsarinställningar och plattform samt användargenererade data, exempelvis klick- och besökshistorik.

Vad är cookies?

Cookies (kakor) är små textfiler bestående av bokstäver och siffror. Kakor används normalt för att förbättra webbplatsen för användaren, till exempel för att kunna anpassa en webbplats efter besökarens önskemål och val. Dessa textfiler skickas från Bergsäkers eller webbservrar och sparas på din dator enligt nedan.