Möt vår HR-Chef

Ida-Marie Holst, HR-chef på Bergsäker har ordet:

”Vi vill vara branschens mest attraktiva arbetsgivare”
Bergsäker har enligt en kvalitativ studie som nyligen gjorts en hög trivsel. Personalen trivs väldigt bra på grund av goda villkor, öppet klimat, varierande arbetsuppgifter, bra ledarskap, familjär känsla – ja listan kan göras lång. Bergsäker är ett tryggt och stabilt företag med bra värderingar. Våra kärnvärden Äkta, Modig och Säker genomsyrar hela vår verksamhet och i allt vi gör.

Jobbet som projektledare eller teknisk konsult är varierande och innebär både administration och fakturering men större delen av tiden är du ute på fält eller hjälper våra kunder på andra sätt inom olika områden som rör omgivningspåverkan. Då Bergsäker nu ingår i Forcit-koncernen erbjuds större utvecklingsmöjligheter för den anställde om man skulle vilja jobba utanför de svenska gränserna i Finland eller Norge.

Visionen är att Bergsäker ska vara branschens mest attraktiva arbetsgivare och för att nå dit är det så klart viktigt att personalfrågorna får lov att ta plats och hamnar högt upp i organisationen. HR-chefen sitter med i ledningsgruppen.

Mitt främsta uppdrag i egenskap av HR-chef är att se till att medarbetarna trivs och är stimulerade så att Bergsäker även i framtiden kan behålla sina anställda och så klart att hitta fler stjärnor till vårt team. Vi ska erbjuda en bra arbetsmiljö, utbildning och utveckling för våra anställda men ställer även krav på stort engagemang och lojalitet tillbaka.

Fakta:

Namn: Ida-Marie Holst
Ålder: 35 år
Bor i: Göteborg (uppväxt i småländska Markaryd)
Utbildning: Personalvetare från Högskolan i Halmstad
Tidigare erfarenheter: Senaste hos Proffice där hon arbetat i flera ledande roller.
Fritidsintressen: Bland annat musik, resor, inredning och historia. Målet är att komma igång med träningen i höst, än så länge har det enbart blivit Cross fit en gång i veckan tillsammans med Bergsäker.