New York tävlingen avgjord!

Och vinnaren är…

Christer Eriksson, platschef på NCC i Stockholm, var den som till slut servade hem resan och tennisbiljetterna till US Open i New York.

           – Det ska bli mycket häftigt att uppleva evenemanget på ”Flushing Meadows”. Jag och sambon åker, säger Christer Eriksson.

I samband med lanseringen av ”nya” Bergsäker, anordnades en tävling. Intresset var stort och i potten låg en resa till US Open i New York för två.

           – Utslagsfrågorna var ganska lätta. Dem slog jag in lite på volley, säger den stolta vinnaren.

Annat var det med motiveringen som var lite knivigare och som krävde lite mer tankearbete.

Raderna från Stockholmaren som aldrig tidigare hade skrivit en slogan lyckades på ett stilistiskt och underfundig sätt väva in Bergsäkers uppdrag med de rafflande bataljerna på centrecourten i världsstaden.

– Ganska snabbt fick jag en idé om hur den skulle vara men resultatet fick värka fram under några dagar, säger Christer Eriksson.

Och vilket resultat!  Christers motivering lyder:

”Att få känna vibrationer från bollar på courten till sprängande glädje på Manhattanstråken. Att göra en syn av staden som aldrig sover, ger mersmak för livet ända tills game over. Sjukligt ressugen och tennis det läker, New York jag kommer, jag är helt Bergsäker.”

Fakta: Christer Eriksson

39 år, sambo och bor i Stockholm.

Gör: Platschef på NCC i Stockholm. Just nu på ”Finnboda pirar” i Stockholm

Christer om omgivningspåverkan: ”Det är jätteviktigt för oss, speciellt när vi bygger i tättbebyggda områden, att få experthjälp och någon som sätter gränsvärden”