Spontanansökan - Analys av omgivningspåverkan inför byggprojekt - Bergsäker
Driftstatus


Jag vill jobba på Bergsäker

Ladda upp CV *
Ladda upp personligt brev *

Spontanansökan

Medarbetarna är Bergsäkers främsta tillgång!

Bergsäkers affärsidé är att skapa trygghet för byggaktörer och kringboende i samband med bygg- och miljöprojekt. Företaget är idag marknadsledande i Sverige inom kontroll av omgivningspåverkan och ambitionen är fortsatt tillväxt.
Bergsäker finns på sju orter i Sverige, antalet anställda är cirka 40. Bergsäkers kunder är främst byggherrar och entreprenörer.

Vi växer och söker drivna, engagerade och ansvarstagande medarbetare som vill växa med oss. Hos oss får du utvecklas tillsammans med erfarna projektledare och specialister i en kreativ miljö där alla delar med sig av kompetens och erfarenhet till varandra.

På Bergsäker har vi två yrkeskategorier:
Teknisk konsult
Din huvudsakliga arbetsuppgift är att i byggprojekt arbeta med besiktning, täthetskontroller av murstockar och vibrationskontroll i samband med vibrationsalstrande markarbeten, t.ex. sprängning, pålning, spontning och schaktning. Att arbeta som teknisk konsult hos Bergsäker innebär ett ansvarstagande arbete med ett högt tempo.

Projektledare
Din huvudsakliga arbetsuppgift är att i projekt leda Bergsäkers arbete gällande omgivningspåverkan. Detta gör du genom att du i täta kontakter med beställaren hittar de bästa lösningarna i projektet samt genom att ta ansvar för ekonomi och kundnöjdheten i projektet. Arbetsuppgifterna är varierande med både fält- och kontorsarbete och innebär en mängd kontakter både internt och externt. Den ständigt pågående kontakten med dina kunder är mycket viktig.

Vi är även alltid intresserad av dig som har erfarenhet av sotning och då framför allt provtryckning av rökkanaler. Har du spetskompetens inom vårt område, t ex inom vibrationsmätning, akustik, skadeutredning eller att utföra riskanalyser är vi alltid intresserad av att komma i kontakt med dig.

Låter detta intressant? Skicka din spontanansökan i form av ett personligt brev och CV till karriar@bergsaker.se eller ring HR-chef Ida-Marie Tagesson 073-3471216